Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  • (+30) 210 9418002
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αποκατάσταση απορροφητικότητας βόθρου

Αποκατάσταση απορροφητικότητας βόθρου

Η αποκατάσταση της απορροφητικότητας ενός βόθρου είναι κάτι που απασχολεί πολλούς καταναλωτές. Όταν σε ένα βόθρο έχει χαθεί η απορροφητικότητα η λειτουργία μιας οικίας ή επιχείρησης καθίσταται προβληματική. Τα συχνά αδειάσματα του βόθρου με βυτία στοιχίζουν ακριβά

αλλά και η δυσοσμία που αναδύεται είναι άκρως ενοχλητική. Αυτό συμβαίνει, κυρίως, λόγω της χρήσης προϊόντων καθαρισμού, στο σπίτι ή την επιχείρηση, μη συμβατών με τον τρόπο λειτουργίας των βόθρων που είναι η σήψη.

Η φύση χρησιμοποιεί την βιο-ενζυματική διαδικασία για την επεξεργασία των οργανικών ουσιών. Όλα τα ζωϊκά και φυτικά απορρίμματα αποσυντίθενται και ανακυκλώνονται μέσω των ενζύμων και των βακτηρίων που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της αποσύνθεσης. Η αποκατάσταση της απορροφητικότητας του βόθρου γίνεται μια εύκολη διαδικασία με την εγκατάσταση σε αυτόν μη παθογόνων βακτηριδίων και ενζύμων, που κατασκευάζονται στο εργαστήριο. Τα βακτήρια αυτά βρίσκονται σε καταστολή και ενεργοποιούνται όταν έρχονται σε επαφή με νερό και απόβλητο.

Η λύση στην χαμένη απορροφητικότητα του βόθρου είναι το προϊόν της εταιρίας μας Septi Plus. To Septi Plus χρησιμοποιεί την ίδια βιο-ενζυματική αρχή με τη φύση στην βιολογική επεξεργασία και διάσπαση των οργανικών ουσιών (ζωϊκών και φυτικών) των ακάθαρτων λυμάτων ακόμη και κάποιων χημικών αποβλήτων. Μέσα σε μία ώρα από την τοποθέτηση του προϊόντος στο αποχετευτικό σας σύστημα, οι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί θα αρχίσουν να τρώνε τις μολυσματικές ουσίες από τα ακάθαρτα λύματα, που είναι η φυσική τους τροφή. Θα προκαλέσουν μία εντονότατη επεξεργασία του αποβλήτου το αποτέλεσμα της οποίας είναι η διάσπαση της οργανικής λάσπης που συσσωρεύεται στον πάτο (κύρια οδό διαφυγής του νερού), τον καθαρισμό των τοιχωμάτων από τα λίπη, τη μείωση της οσμής και συνεπώς το άνοιγμα των πόρων του χώματος και την επαναφορά της απορροφητικότητας. Τα καλά και κακά βακτήρια που υπάρχουν στο αποχετευτικό σας σύστημα ανταγωνίζονται για την πηγή της τροφής. Επειδή τα βακτήρια του Septi Plus περιορίζουν και καταστέλλουν τα κακά βακτήρια, το νερό στο αποχετευτικό σας σύστημα γίνεται πιο υγιεινό.

tunnel bothros

Η έντονη επεξεργασία-ζύμωση που προκαλείτε με την χρήση των μικροοργανισμών έχει σαν αποτέλεσμα την διάσπαση της συσσωρευμένης λάσπης στον πάτο και τον καθαρισμό των λιπών από τα τοιχώματα καθώς επίσης και την μείωση της οσμής μέχρι και 80%. Διασπώμενη η λάσπη ανοίγουν οι πόροι του χώματος και επανέρχεται η χαμένη απορροφητικότητα.

Η χρήση μεγάλου αριθμού ισχυρών χημικών προϊόντων καθαρισμού, στα νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους, καταστρέφει τα βακτήρια που αναπτύσσονται στον βόθρο και το αποχετευτικό σύστημα. Η κύρια αιτία της έμφραξης ενός απορροφητικού βόθρου είναι η χρήση χλωρίνης και χλωριούχων προϊόντων, απολυμαντικών, αντιβακτηριδιακών καθαριστικών, καυστικών (ακουφόρτε, ποτάσα, θειϊκό οξύ) και ισχυρών χημικών απορρυπαντικών, τα οποία είναι τοξικά για τους μικροοργανισμούς και τους καταστρέφουν, με αποτέλεσμα να αναστέλλουν την φυσική επεξεργασία των αποβλήτων. Καθαριστικά που δεν εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες (όπως σαπούνια πλυντηρίων πιάτων, ρούχων, σαμπουάν, υγρά πιάτων, καθαριστικά με αμμωνία, ενισχυτικά πλυσίματος με οξυγόνο κλπ) μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς πρόβλημα.

Εφόσον γίνει χρήση των παραπάνω χημικών προϊόντων θα πρέπει να περάσουν περισσότερες από 48 ώρες για να εφαρμόσετε το Septi Plus.
Είναι πιο αποτελεσματικό να ξεκινήσετε τη δοσολογία του Septi Plus αμέσως μετά την εκκένωση του βόθρου.

ECOZYMES

Αιόλου 37A Γλυκά Νερά Αττικής,
153 54 Αθήνα,
Ελλάδα

Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση.

Μη-έγκυρη προσθήκη!

Απαιτούμενο πεδίο!