Εάν χυθεί το πετρέλαιο από τη δεξαμενή και πλημμυρίσει το χώρο σας μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Με το καθαριστικό Oil Eater μπορείτε να καθαρίσετε το χώρο σας. Δεν αφήνει ίχνος πετρελαίου ή άλλης δύσκολης λιπαρής ουσίας. Επίσης το προϊόν μας Freshen Plus εξαφανίζει την μυρωδιά που πετρελαίου από το χώρο.

Πήρε ο χώρος σας φωτιά και δεν μπορείτε να διώξετε τη μυρωδιά? Το επαναστατικό προϊόν μας Freshen Plus σας απαλλάσει οριστικά από την άσχημη μυρωδιά. Απλώς ψεκάζετε και τελειώσατε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το φρεάτιό σας είναι γεμάτο λίπη και σας χαλά την αντλία? Η λύση στο πρόβλημά σας λέγεται Biosocks 4210. Απλώς κρεμάτε στην κάλτσα με τους μικροοργανισμούς στο φρεάτιο. Διαλύει τα λίπη, καθαρίζει το φρεάτιο, εξουδετερώνει τις οσμές και προστατεύει την αντλία σας.

Σας κουράζει το συχνό άδειασμα του λιποσυλλέκτη σας και σας ενοχλεί η άσχημη μυρωδιά του? Αν ναι μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το προϊόν μας Drain Guard σας βοηθά να αδειάζετε το λιποσυλλέκτη σας έως και 3 φορές λιγότερο και σας κόβει την οσμή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το νέο προϊόν Drain Easy σας απαλλάσει από τα βουλώματα και τις μυρωδιές στις σωληνώσεις της κουζίνας σας. Είναι υγρό που πέφτει στη λάντζα του εστιατορίου σας κάθε νύχτα με το κλείσιμο. Απαλλάσει τις σωληνώσεις από τις επικαθίσεις των λιπών και αφήνει ένα βιοφίλμ που δεν τις αφήνει να ξαναπιάσουν λίπη. Διατηρεί τις σωληνώσεις καθαρές και άοσμες.