Το επαναστατικό καθαριστικό μας «Oil Eater» μπορεί να γίνει ο σύμμαχός σας στη μάχη καθαρισμού των ακτών και των μηχανημάτων σας από την πετρελαιοκηλίδα. Διαλύεται σε νερό και με την υδροβολή (1/25) μπορείτε να ψεκάσετε τις ακτές, τα βράχια, τα μηχανήματα, τα σκάφη σας, τα ρούχα σας και όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε. Το προϊόν μας είναι βιοδιασπώμενο, μη καυστικό, μη τοξικό, χωρίς οξέα και διαλύτες πετρελαίου, φιλικό προς το περιβάλλον και λόγω της διάλυσής του σε νερό αρκετά οικονομικό.

Εάν χυθεί το πετρέλαιο από τη δεξαμενή και πλημμυρίσει το χώρο σας μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Με το καθαριστικό «Oil Eater» μπορείτε να καθαρίσετε το χώρο σας. Δεν αφήνει ίχνος πετρελαίου ή άλλης δύσκολης λιπαρής ουσίας. Επίσης το προϊόν μας Freshen Plus εξαφανίζει άμεσα την μυρωδιά που πετρελαίου από το χώρο.

Πήρε ο χώρος σας φωτιά και δεν μπορείτε να διώξετε τη μυρωδιά? Το επαναστατικό προϊόν μας Freshen Plus σας απαλλάσει οριστικά από την άσχημη μυρωδιά. Απλώς ψεκάζετε και τελειώσατε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το φρεάτιό σας είναι γεμάτο λίπη και σας χαλά την αντλία? Η λύση στο πρόβλημά σας λέγεται Biosocks 4210. Απλώς κρεμάτε στην κάλτσα με τους μικροοργανισμούς στο φρεάτιο. Διαλύει τα λίπη, καθαρίζει το φρεάτιο, εξουδετερώνει τις οσμές και προστατεύει την αντλία σας.

Σας κουράζει το συχνό άδειασμα του λιποσυλλέκτη σας και σας ενοχλεί η άσχημη μυρωδιά του? Αν ναι μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το προϊόν μας Drain Guard σας βοηθά να αδειάζετε το λιποσυλλέκτη σας έως και 3 φορές λιγότερο και σας κόβει την οσμή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.