Ανδρικοι Ουρητήρες χωρίς νερό

Πώς να κάνετε εξοικονόμηση νερού;

Οι κλασικοί ανδρικοί ουρητήρες και ιδίως αυτοί που κάνουν αυτόματη πλύση καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες νερού. Συνήθως τα προβλήματα αναφέρονται σε συγκέντρωση αλάτων (πουρί)την δυσοσμία και το φράξιμο των σωληνώσεων των αποχετεύσεων.

Ο συνδυασμός της χρήσης του URIBLOCK και του MICROFRESH όχι μόνο καθαρίζει τις πορσελάνες και εξαφανίζει το πουρί και τις οσμές αλλά μειώνει κατά πολύ την ανάγκη ξεπλύματος με νερό.

Πως λειτουργεί;

Τοποθετώντας μια παστίλια URIBLOCK η οποία διαλύεται με τα ούρα, ελευθερώνοντας τους μικροοργανισμούς που περιέχει στις σωληνώσεις των αποχετεύσεων διασπά την ουρία προλαμβάνοντας την συγκέντρωση των επικαθίσεων αλάτων και σταματά τις οσμές.

Το MICROFRESH καθαρίζει και απολυμαίνει σε βάθος την επιφάνεια του ουρητήρα και γύρω από αυτόν προστατεύοντας τον από επικαθίσεις και δυσοσμία.

Η διαδικασία του καθαρισμού του MICROFRESH που αντικαθιστά το χλώριο και τα χλωριούχα καθαριστικά, ονομάζεται ανταγωνιστική παρεμπόδιση. Στη διαδικασία αυτή οι υγιείς μικροοργανισμοί που περιέχει το MICROFRESH καταστρέφουν και αντικαθιστούν τούς ανθυγιεινούς μικροοργανισμούς που αναπτύσσονται στους χώρους της τουαλέτας, χωρίς να καταστρέφει τα βακτήρια που υφίστανται στους βόθρους και στους βιολογικούς καθαρισμούς.

Η σωστή συντήρηση με τα δύο υλικά επιτρέπει την μείωση κατανάλωσης του νερού που υπήρχε στο παρελθόν.

Πως ενεργεί στις σωληνώσεις;

Απελευθέρωση της οσμής Συγκέντρωση οργανικού φορτίου.

Οι μικροοργανισμοί πολλαπλασιάζονται δημιουργώντας ένα βιοφίλμ το οποίο προστατεύει τις σωληνώσεις και εξασφαλίζει την συνεχή διάσπαση του οργανικού αποβλήτου προλαμβάνοντας τα βουλώματα.

Οδηγίες χρήσης

 1. Τοποθετήστε μια παστίλια URIBLOCK σε κάθε ανδρικό ουρητήρα.
 2. Αντικαταστήστε την μόλις διαλυθεί.
 3. Ημερήσια συντήρηση.
 4. Ψεκάστε κατευθείαν MICROFRESH στην επιφάνεια του ουρητήρα ή και γύρω από αυτόν εάν υπάρχει ανάγκη.
 5. Βουρτσίστε με το πιγκάλ.
 6. Ξεβγάλετε με λίγο νερό (2λίτρα περίπου)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε απολυμαντικά, αντιβακτηριδιακά, χλωριούχα προϊόντα και καθαριστικά που περιέχουν οξύ διότι καταστρέφουν την δράση των μικροοργανισμών και στην συνέχεια την πανίδα των βόθρων και των βιολογικών καθαρισμών αναστέλλοντας την επεξεργασία των αποβλήτων.

Το MICROFRESH επίσης είναι ιδανικό για καθαρισμό και απολύμανση πατωμάτων τοίχων και σε όλα τα είδη υγιεινής. Η αναλογία διάλυσης είναι 1 μέρος MICROFRESH προς 9 μέρη νερό.

Πλεονεκτήματα

 • Μείωση εξόδων καθαριότητας
 • Μείωση κατανάλωσης νερού
 • Ολοκληρωμένος καθαρισμός σε βάθος των ειδών υγιεινής.
 • Πρόληψη βουλώματος σωληνώσεων και οσμών.
 • Προστασία του περιβάλλοντος.

Σας ενδιαφέρει;
 1.  (υποχρεωτικό)
 2.  (υποχρεωτικό)

cforms contact form by delicious:days